Yükleniyor...

Bu Gizlilik & Kişisel Veri Politikası, Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından toplanan, saklanan, işlenen, paylaşılan ve aktarılan kişisel veriler hakkında bilgi vermeyi amaçlamaktadır. www.furkanofset.com.tr web sitesini ziyaret eden, herhangi bir Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. hizmetini kullanan (örneğin www.furkanofset.com.tr üzerinden veya www.furkanofset.com.tr aracılığıyla kredi kartıyla alışveriş yapan) tüm gerçek kişiler bu Gizlilik & Kişisel Veri Politikasının kapsamındadır. www.furkanofset.com.tr ve Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. bu politika boyunca "Furkan Ofset" ifadesi ile kullanılmaktadır. Gizlilik & Kişisel Veri Politikası boyunca Furkan Ofset’ten bahsedilirken "biz", "şirketimiz" gibi ifadeler kullanılabilir. Furkan Ofset şirketinin resmi unvanları ve iletişim bilgileri bu politikanın sonunda yer almaktadır. "Kişisel veri", "kişisel bilgi" ve "bilgileriniz" ifadeleri birbiri yerine geçecek şekilde kullanılmaktadır ve kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilgili tüm bilgileri kapsamaktadır (örneğin isim, e-posta adresi, doğum tarihi, kimlik numarası). Müşterilerimiz ve son kullanıcılar için kişisel verilerin önemli olduğunun bilincindeyiz ve Furkan Ofset bünyesindeki herkesin bu politikaya uyum sağlaması, kişisel verilerinizin güvenliğinin her halde sağlanması için gereken tüm çabayı göstereceğiz.

1- Bu Gizlilik & Kişisel Veri Politikasının Amacı:

• Elde ettiğimiz verileri kullanma amacımızı ve şeklimizi mümkün olan en açık ve anlaşılır biçimde açıklamak;
• Sizin izninizle hangi bilgileri elde ettiğimizi ve bu bilgilerin hangi amaçlarla ve nasıl işlendiği açıklamak;
• Bu bilgilerin hangi amaç ve yöntemlerle üçüncü kişilere aktarıldığı konusunda bilgi vermek;
• Kişisel verilerinizle ilgili yasal haklarınız konusunda sizi aydınlatmak;
• Haklarınızı ve mahremiyetinizi koruma konusundaki sorumluluğumuzu açıklamaktır.

Bu politika yalnızca Furkan Ofset ürün ve hizmetlerinin kullanımı bakımından geçerlidir. Furkan Ofset’e ait olmayan tüm web sitesi ve ortamlarda, ilgili kişi veya kurumun gizlilik politikası ve kuralları geçerli olacaktır.

Furkan Ofset tarafından işlenen kişisel verilerinizin türleri hangi hizmetlerden, nasıl faydalandığınıza göre değişebilir. Bulunduğunuz bölge ve hukuki durumunuz gibi faktörlere bağlı olarak hizmetlerin tümü size açık olmayabilir.

2- Furkan Ofset Tarafından Toplanan Kişisel Veriler

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, ya da hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda çeşitli kişisel veriler toplarız.
Web sitemize girdiğinizde, bize teklif veya talep göndermeye çalıştığınızda ya da Furkan Ofset sitesine kayıt yaptırıp hesap; talep ettiğiniz hizmetleri etkili ve güvenli bir biçimde sunmak için gereken bilgileri toplarız. Bu bilgiler aşağıdakileri içerebilir:

• Kişisel bilgileriniz (örneğin isminiz, adresiniz, e-posta adresiniz, kimlik numaranız).
• Ödeme bilgileri (örneğin kredi kartı numaranız, kartınızın son kullanma tarihi, taksit tercihiniz).
• Diğer kişilerden elde edilen bilgiler; örneğin Furkan Ofset üyesi bir müşterimizden satın almak istediğiniz ürünlerin veya hizmetlerin isim ve kategorileri, satıcı bünyesindeki üyeliğinize ilişkin detaylar, IP adresiniz ve daha önce yaptığınız işlemlere ilişkin bilgileri elde edebiliriz. Kargo şirketlerinden de siparişinizin durumuna ilişkin bilgileri elde ederek kullanabiliriz.
• Furkan Ofset tarafından sunulan opsiyonel hizmetlerden faydalanmanız, ya da Furkan Ofset ile iletişime geçmeniz gibi durumlarda bize sunduğunuz ek bilgiler Furkan Ofset tarafından toplanmaktadır.
• Çerezler (cookie), işaretçiler ve diğer takip mekanizmaları üzerinden elde edilen bilgiler (örneğin cihazınıza, coğrafi konumunuza ve kullanımınıza ilişkin detaylar). Hizmetlerimizi sunmak ve ilgi alanınıza dönük pazarlama faaliyetleri için kullandığımız çerezler ve diğer takip teknolojilerinin kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki 4. Bölümü okuyunuz.

3- Kişisel Verilerin Furkan Ofset Tarafından Kullanımı ve Hukuki Dayanaklar

Elimizdeki kişisel verileri, Türkiye ve Avrupa Birliği'ndeki yasal düzenlemelerin izin verdiği çeşitli amaçlar için kullanırız. Kişisel verilerinizi kullanma amaçlarımız aşağıda örneklerle açıklanmıştır. Bu kişisel verileri işlerken dayandığımız hukuka uygunluk kriterleri; sözleşmesel yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, meşru menfaatlerimiz ve hukuki yükümlülüklerimiz olabilir

• Web sitemizi ve hizmetlerimizi size sunabilmek:
Ödemeleri gerçekleştirebilmek, kredi kartlarınızı ilerde kullanabilmeniz için isteğiniz üzerine saklamak ve bir hesap oluşturmanızı, bu hesaba erişmenizi ve üzerinde değişiklik yapabilmenizi sağlamak için kişisel bilgilerinizi kullanmamız gerekir.
• Hizmetlerimizi iyileştirmek ve işletmesel gerekliliklerimizi yönetebilmek:
Web sitelerimizin ve hizmetlerimizin kullanımını gözetleyip, kullanıma ilişkin verileri analiz ederek performansımızı artırırız.
• Risk yönetimi ve platformumuz ile müşterilerimizi zarardan korumak:
Kötü niyetli işlemleri bulup önleyebilmek için müşterilerimizi tanır ve risk seviyelerini ölçeriz. Bu konudaki kararlar belirli kurallar dahilinde otomatik algoritmalar veya bizzat görevlilerimiz tarafından verilebilir. Bu incelemeler sonucunda gerçekleştirmek istediğiniz bir başvuru veya işlem reddedilirse, bu sonuca belgenin sonundaki iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşarak bilgi talep edebilirsiniz
. • Gerekli olduğunda sizinle iletişime geçmek:
Yaptığınız işlemlerin durumu hakkında sizi bilgilendirmek için iletişim bilgilerinizi kullanırız. Ayrıca yaptığınız işlemle ya da hesabınızla ilgili bir sorun ortaya çıktığında, konu hakkında size ulaşıp sorunu çözmek için de iletişim bilgilerinizi kullanabiliriz. Sizinle Furkan Ofset adına iletişime geçenler doğrudan Furkan Ofset çalışanları olabileceği gibi, hizmet aldığımız farklı iş ortaklarımız da olabilir, ki bu durumda kişisel verilerinizin bu iş ortaklarıyla paylaşılması gerekir.
• Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek veya uyuşmazlıkları çözmek:
Faaliyet gösterdiğimiz yerlerdeki bazı düzenlemeler bilgilerinizi belli şekillerde kullanmamızı ve saklamamızı zorunlu kılabilir. Hizmetlerimizi veya ürünlerimizi kullanan kullanıcılar arasında bir uyuşmazlık çıktığında, kişisel bilgileriniz bu uyuşmazlığın çözülmesi için kullanılabilir, mahkemelere ve alternatif çözüm mercilerine aktarılabilir.
Bilgilerinizi rıza gösterdiğinizi diğer amaçlar için de kullanabiliriz. Örneğin size pazarlama iletileri göndermek, sizden geribildirim almak gibi diğer işleme faaliyetleri için rızanızı alabiliriz. Böyle durumlarda verdiğiniz rızayı her zaman geri alabilirsiniz, bunun için belgenin sonunda yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Bize ulaşırken sizi tanımamıza yarayacak bilgileri de mesajınıza eklemeniz gerekir. Rızanızı geri alma bildiriminiz geleceğe dönük olarak etkili olur, bu yüzden de geçmişte rızanıza dayanarak gerçekleştirdiğimiz işlemeler hukuka aykırı hale gelmez, ancak bildiriminizi aldıktan sonra ilgili bilgileri işlemeye son veririz.

4- Çerezlerin ve Diğer Takip Teknolojilerinin Kullanımı

Furkan Ofset hizmetlerinin kullanımı sırasında, internet servis sağlayıcınızın adı, IP adresleri ve gezindiğiniz sayfalar gibi, erişim verileri toplanabilir. Bu bilgiler Furkan Ofset’in tabi olduğu ve web sitesine giren web sitesinin alt yapısının sağlanması, istatistiki incelemeler yapılması ve Furkan Ofset ile ilgili tanıtımların daha doğru hedeflere yönlendirilmesi amacıyla kullanılabilir. Ayrıca, kullanımınıza ilişkin bilgiler toplamak ve bu bilgileri site fonksiyonlarını sağlama, site altyapısını yönetme ve pazarlama amaçlarıyla kullanmak üzere Furkan Ofset veya diğer hizmet sağlayıcılara ait çerezler (küçük boyutlu dosyalar) ve işaretçiler kullanılır.

Bu site Google Inc. ("Google") tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, web sitesi sahibinin, kullanıcıların siteyi nasıl kullandıklarını analiz etmesine yardımcı olmak ve Google'ın da hizmetlerini sürdürmesini sağlamak amacıyla "çerezler" ve diğer kimlik tanımlayıcıları kullanmaktadır. Web sitesini kullanımınızla ilgili üretilen bilgiler (IP adresiniz de dahil olmak üzere) Google'ın farklı ülkelerde bulunabilen sunucularına iletilecek ve buralarda Google tarafından işlenecektir. Google bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi sahipleri için web sitesi aktivitesi hakkında raporlar oluşturmak ve web sitesi aktivitesi ve internet kullanımı ile ilgili başka hizmetler sağlamak (örneğin kullanıcı kategorileri oluşturmak) amacıyla kullanacaktır. Google bu bilgileri yasal zorunluluklar ya da üçüncü şahısların bu bilgileri Google adına işlemesi durumlarında üçüncü şahıslara iletebilir. Google Analytics hakkında daha detaylı bilgi almak için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.google.com/policies/privacy/partners/ Google Analytics Hizmetleri için bilgilerinizin kullanılmasını istemiyorsanız, şu linkte yer alan talimatları izleyerek Google Analytics kapsamının dışına çıkmayı talep edebilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Tarayıcınız üzerinde uygun ayarları seçerek çerezlerin kullanılmasını reddedebilirsiniz, fakat bunu yaptığınız takdirde bu web sitesini tam işlevli bir biçimde kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayınız. İnternet sitemizi kullanarak veya hizmetlerimizden faydalanarak kişisel verilerinizin yukarıda açıklanan Google ve diğer üçüncü şahıs servis sağlayıcılar tarafından işlenmesine onay vermektesiniz.

5- Kişisel Verilerin Saklanması ve Silinmesi

Furkan Ofset’in kişisel verilerinizi kimliğinizin belirlenmesine imkan verecek şekilde saklayacağı süre yasal yükümlülüklerimizin ve işletmesel gerekliliklerimizin karşılanması için gereken en kısa süredir.
Kişisel verilerinizin saklanacağı süre sona erdiğinde, kişisel verilerinizi verilerinizin güvenliğini sağlamayı amaçlayan şirket içi prosedürlerimiz uyarınca silerek veya anonim hale getirerek sizinle ilişkilendirilememesini sağlarız.
Hesabınızı kapattığınızda veya kişisel verilerinizin silinmesini talep ettiğinizde, bu verilerden yasal düzenlemelere göre hesabınızı kapatsanız bile tutmak zorunda olduğumuz veya silme talebinizi reddettiğimiz veriler dışında kalanları siler veya anonim hale getiririz. Kullandığımız çerezlerin belli geçerlilik süreleri vardır ve bu süre boyunca web sitemizi ya da hizmetlerimizi kullanmazsanız kendiliğinden devre dışı kalırlar ve saklanan veriler silinir. Ayrıca bu çerezleri internet tarayıcınızın ayarlarını kullanarak da silebilirsiniz.

6- Kişisel Verilerin Üçüncü Kişilere Aktarımı

Hizmetlerimizi sunarken kimi zaman aşağıda açıklanan amaçlarla kişisel verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşırız.
Faaliyetlerimizi yönetmek ve hizmetlerimizi güvenli ve sürekli biçimde sunabilmek için kişisel verilerinizi Furkan Ofset grup şirketleri arasında paylaşırız. Furkan Ofset grup şirketleri arasındaki aktarımlar gerekli önlemler alınarak gerçekleştirilir ve kişisel verileriniz bu aktarım nedeniyle bu gizlilik politikasının kapsamı dışına çıkmaz.
Gerekli durumlarda başka şirketlerin hizmetlerinden faydalanırız ve bunlardan bazılarıyla kişisel verilerinizi paylaşmamız gerekebilir. Örneğin, ödeme bilgilerinizi aldığımızda (bu bilgileri doğrudan sizden veya ödeme yapmak istediğiniz satıcı aracılığıyla alabiliriz) ilgili finansal kuruluşlara aktararak ödemenizin gerçekleştirilmesini sağlarız. Ya da yaptığınız işlem ek adımlar gerektiriyorsa (örneğin gümrük işlemlerinin tamamlanmasını gerektiren bir uluslararası satışsa), bu adımların atılabilmesini sağlamak için ilgili hizmet sağlayıcılarına (örneğin gümrük müşavirlerine) verilerinizi aktarabiliriz. Kullanıcılarımızın ve işletmemizin güvenliğini ve rahatlığını sağlamak için de üçüncü kişilere (örneğin dolandırıcılığı önlemeyi amaçlayan veri işleyicilerine) kişisel veri aktarabiliriz.
Hizmetlerimizi kullandığınızda, yaptığınız işlemin diğer taraflarını (örneğin ödeme yaptığınız satıcıyı veya diğer kullanıcıları) bilgilendiririz. Bu bilgilendirme kişisel verilerinizin bir kısmının bu kişilere aktarılmasını içerebilir.
Kolluk kuvvetleri ve diğer yetkili kurumlar bizden kişisel verilerinizi talep edebilirler. Bu bilgileri yalnızca yasal olarak zorunlu olduğumuz durumlarda ya da bir suçun önlenmesi veya araştırılması için gerekli olduğunu düşündüğümüzde paylaşırız.
Verilerinizi diğer işletmesel amaçlar için de üçüncü kişilerle paylaşmamız gerekebilir. Bu işletmesel amaçlar şirket denetimlerini, kurumsal yönetimi ve hukuki haklarımızı kullanmak gibi çeşitli faaliyetleri kapsar. Bu paylaşımları yaparken de her zaman yasal düzenlemelere uygun hareket ederiz.

7- Üçüncü Ülkelere Kişisel Veri Aktarımı

Sunduğumuz hizmetlerin niteliği gereği, bazı kişisel verileri uluslararası olarak aktarmamız gerekebilir. Bilgi teknolojisi altyapımızın büyük kısmı Türkiye'de yer alır ve bu yüzden, Türkiye dışında bir ülkeden web sitemize erişmeniz ya da hizmetlerimizi kullanmanız durumunda kişisel verileriniz Türkiye'ye aktarılacaktır. Bu aktarım kişisel verilerinizin güvenliğini sağlayan yasal bir çerçevede gerçekleşir.
Furkan Ofset grup şirketleri arasındaki aktarımlara ek olarak, yukarıda açıklanan üçüncü kişilere veri aktarımları, kişisel verilerinizin farklı ülkelere aktarılmasını gerektirebilir. Ancak her durumda kişisel verilerinizin, yalnızca yeterli korumayı sağlayan ülkelere, ya da bu ülkeler dışında yer alan ancak verilerinizin güvenliğini düzenlemelere uygun olarak sağlayacağını taahhüt eden kişilere aktarılacağını garanti ederiz

8- Sizin Tercihleriniz

Gizliliğinize ilişkin konularda bazı tercihlerde bulunabilirsiniz. Furkan Ofset tarafından talep edilen kişisel verilerinizi vermeyi her zaman reddedebilirsiniz. Ancak, vermeyi reddettiğiniz bilgilerin hizmetlerimizi sunabilmemiz için zorunlu olduğu durumlarda, hizmetlerimizden faydalanamazsınız. 4. Bölüm'de açıkladığımız gibi, hizmetlerimizi daha iyi sunabilmek için çerezlerden de faydalanırız. Bu çerezleri reddetmek için internet tarayıcınızın ayarlarını kullanabilirsiniz, ancak bu çerezleri reddetmeniz halinde web sitemizi ve hizmetlerimizi kullanamayabilirsiniz.
Elimizde bulunan kişisel verilerinizin bir kısmını Furkan web uygulamasına giriş yaptıktan sonra ayarlar bölümünde görebilirsiniz. Bunlar veya bunların dışında kalan kişisel verileriniz üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanmak isterseniz, belgenin sonunda yer alan iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Zaman zaman sizinle iletişime geçeriz. Bu iletişim pazarlama amaçlı veya tarafı olduğunuz işlemlere ilişkin olabilir. Pazarlamayla ilgili tüm iletileri almayı reddedebilirsiniz, bunun için size gönderilen iletilerin en alt kısmında yer alan talimatları takip edebilirsiniz. Yapılan işlemlere ilişkin bilgilendirme mesajlarını almayı reddedemezsiniz, ancak bunların gönderildiği yöntem ve adresleri değiştirmeniz mümkün olabilir.

9- Haklarınız

Yasal düzenlemeler doğrultusunda aşağıda belirtilen haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz:
(a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenen kişisel verileri, kişisel verilerin edinildiği kaynakları, yurtiçinde ve yurtdışında aktarıldığı üçüncü kişileri, verilerin saklandığı süre veya sürenin belirlenmesinde kullanılan kıstasları öğrenme;
(b) Kişisel verilerinize erişerek, kendi sağladığı kişisel verilerin, yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makinece okunur bir formatta kendisine verilmesini veya başka bir veri sorumlusuna aktarılmasını talep etme,
(c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
(d) Kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme veya kısıtlanmasını talep etme,
(e) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
(f) İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
(g) Düzeltme ve silme gibi işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,
(h) İşlenen verilerin otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhte bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
(i) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda belirtilen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı belgenin sonundaki iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşarak kullanabilirsiniz. Bu başvuruyu yaparken sizi tanıyabilmemiz için, kayıt olurken ya da hizmetlerimizden yararlanırken verdiğiniz bilgilerinizi tam olarak belirtmeniz ve resmi bir kimliğin kopyasını eklemeniz gerekir.

10- Kişisel Verilerin Korunması

Furkan Ofset tarafından elde edilen tüm kişisel veriler, sektörde kabul görmüş makul güvenlik şartlarına tabi olarak iletilmekte ve saklanmaktadır. Kişisel bilgilerinizi korumak için tüm makul önlemleri alsak da, şifrenizin ve hesap bilgilerinizin güvenliğini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır

11- Diğer Bilgiler

Hizmetlerimiz ve web sitemiz çocukların (yasal olarak yetişkin olmayan tüm kişilerin) kullanımına yönelik değildir. Çocuklardan ve hukuki olarak hizmetlerimizden yararlanamayacak kişilerden kişisel veri toplamayız. Bir çocuğa ait kişisel verileri elde ettiğimizi anladığımızda, bu veriyi saklamamız yasal olarak zorunlu değilse derhal sileriz. Bir hata ya da ihmal sonucu bir çocuğa ait kişisel verileri elde ettiğimizi düşünüyorsanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bize hemen ulaşın.
Bu gizlilik politikasında değişiklikler yapabiliriz. Yapılan değişiklikler yeni gizlilik politikasının geçerli olmak üzere yayınlandığı tarihten itibaren etkili olacaktır. Kullanıcılar ve müşterilerimiz muhtemel güncellemeleri takip etmek ve işlem yaptıkları, ya da kendileriyle işlem yapan kişilerin bilgilerini Furkan Ofset’e aktarmadan önce bu kişileri Furkan Ofset’in veri işleme faaliyetlerinden ve bu gizlilik politikasından haberdar etmekle yükümlüdür

12- İletişim Bilgileri

Şirket Unvanı: Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti.
MERSİS Numarası: 0388005861700017
Adres: Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi No.490 Osmangazi, Bursa, Türkiye
E-Posta: furkan@furkanofset.com.tr
Telefon: +90 224 211 04 04

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Rıza Metni


1. Aydınlatma Metni’nin Amacı ve Şirketimizin Veri Sorumlusu Konumu:
Şirketimiz Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. (“Furkan Ofset” veya “Şirket”), kullanıcılara ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Aydınlatma ve Rıza Metni ile söz konusu Kanun uyarınca kullanıcıların Furkan Ofset tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aydınlatılması ve aşağıda 3. maddede belirtilen durumlar için açık rızalarının temini hedeflenmektedir.

2. Kullanıcılara Ait Kişisel Verilerin İşlenme Amacı:
Kullanıcılara ait kişisel veriler, Furkan Ofset tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Furkan Ofset tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Furkan Ofset’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, Furkan Ofset’in ve Furkan Ofset ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Furkan Ofset’in sunduğu hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası da dahil olmak üzere Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde işlenmektedir.

3. Kullanıcıların Açık Rızası Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları:
Kanun’un 5/2 ile 6/3 maddesinde yer alan kişisel veri işleme şartlarının karşılanamadığı aşağıdaki durumlar için Furkan Ofset tarafından kişisel verilerin işlenebilmesi için kullanıcıların açık rızasının alınması gerekmektedir.
Bu kapsamda kullanıcıların kişisel verileri; kullanıcılara yönelik kampanyaların oluşturulması, çapraz satış yapılması, hedef kitle belirlenmesi, Kullanıcı hareketlerinin takip edilerek kullanıcı deneyimini arttırıcı faaliyetlerin yürütülmesi ve Furkan Ofset’e ait internet sitesi, kullanıcı paneli ile mobil uygulamanın işleyişinin geliştirilmesi ve Kullanıcı ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmesi, doğrudan ve doğrudan olmayan pazarlama, kişiye özel pazarlama ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, kişiye özel segmentasyon, hedefleme, yeniden hedefleme, analiz ve şirket içi raporlama faaliyetlerinin yürütülmesi, pazar araştırmaları, kullanıcı memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve icrası ile kullanıcı ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla dahil olmak üzere Furkan Ofset’in hizmetlerinin satış ve pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası, Furkan Ofset’in sunduğu hizmetlere bağlılık oluşturulması ve/veya arttırılması süreçlerinin planlanması ve icrası kapsamında Kullanıcı’nın vereceği onayı doğrultusunda işlenebilecek, üçüncü şahıslara aktarılabilecek ve işbu Aydınlatma ve Rıza Metni’nde belirtilen taraflarla paylaşılabilecektir.

4. Kullanıcılara Ait Kişisel Verilerin Aktarımı:
Kullanıcılara ait kişisel veriler, Furkan Ofset tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Furkan Ofset tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Furkan Ofset’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, Furkan Ofset’in ve Furkan Ofset ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Furkan Ofset’in sunduğu hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası da dahil olmak üzere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde Şirket yetkilileri, yurt içinde veya yurt dışında mukim iştiraklerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, hissedarlarımız, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlar ile paylaşılabilecektir.

5. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi:
Kişisel veriler, kullanıcılardan elektronik ortamda veya Furkan Ofset’in talebi halinde fiziksel olarak toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Aydınlatma ve Rıza Metni’nde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

6. Kişisel Veri Sahibi Olarak Kullanıcıların Hakları:
Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri; (i) kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, (ii) kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, (iii) kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, (iv) yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, (v) kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, (vi) Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, (vii) işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve (viii) kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir. Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından https://www.furkanofset.com.tr/gizlilik-politikasi adresinde yer alan Furkan Ofset Gizlilik Politikası’nda belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. Furkan Ofset, söz konusu talepleri değerlendirerek 30 gün içerisinde sonuçlandıracaktır. Furkan Ofset’in taleplere ilişkin olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden makul bir ücret talep etme hakkı saklıdır.

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni


Veri Sorumlusu: Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. (“Furkan Ofset”)
İletişim Bilgileri:
Şirket Unvanı: Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti.
MERSİS Numarası: 0388005861700017
Adres: Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi No.490 Osmangazi, Bursa, Türkiye
E-Posta: furkan@furkanofset.com.tr
Telefon: +90 224 211 04 04

Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. (“Furkan Ofset” veya “Şirket”) olarak kişisel verilerin korunmasını önemsemekteyiz. İşbu Aydınlatma Metni ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında söz konusu kişilerin Furkan Ofset tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aydınlatılması hedeflenmektedir.

Kullanıcılara Ait Kişisel Verilerin İşlenme Amacı
Kullanıcılara (müşterilerimiz veya internet sitemizin ziyaretçileri) ait kişisel veriler;
-Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olarak
-Doğru ve güncel olarak
-İşlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak
-Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmektedir.

Furkan Ofset olarak Kullanıcılara ait kişisel verileri Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak aşağıdaki amaçlarla işlemekteyiz:
i.Furkan Ofset tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi,
ii.Furkan Ofset tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,
iii.Furkan Ofset’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası,
iv.Furkan Ofset’in ve Furkan Ofset ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini,
v.Furkan Ofset’in sunduğu hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası

Kullanıcılara Ait Kişisel Verilerin Aktarımı
Kullanıcılara ait kişisel veriler yukarıda belirtilen amaçlar dahilinde, Kanun’un 8. ve 9. maddelerine ve yürürlükte olan mevzuata uygun olarak Şirket yetkilileri, yurt içinde veya yurt dışında mukim iştiraklerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, hissedarlarımız, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlar ile paylaşılabilecektir.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kullanıcılara ait kişisel veriler elektronik ortamda veya Furkan Ofset’in talebi halinde fiziksel olarak toplanmaktadır.Kişisel veriler, Kanun’un 5. ve 6. Maddelerine uygun olarak işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
Kişisel Veri Sahibi Olarak Kullanıcıların Hakları

Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahibi olan Kullanıcılar;
i.Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
ii.Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
iii.Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
iv.Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
v.Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
vi.Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
vii.İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
viii.Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir. Kişisel veri sahibi olarak haklarınızı, işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan iletişim bilgileri üzerinden yazılı olarak bize ulaşarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulunun belirleyeceği diğer yöntemlerle kullanabilirsiniz. Bu başvuruyu yaparken sizi tanıyabilmemiz için, kayıt olurken ya da hizmetlerimizden yararlanırken verdiğiniz bilgilerinizi tam olarak belirtmeniz ve resmi bir kimliğin kopyasını eklemeniz gerekmektedir.

Furkan Ofset, söz konusu talepleri değerlendirerek 30 gün içerisinde sonuçlandıracaktır. Furkan Ofset’in taleplere ilişkin olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden makul bir ücret talep etme hakkı saklıdır.

Ticari İletişim Rıza Metni


Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından sunulacak her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin olarak, bizzat kendisi ve/veya hizmet sağlayıcıları tarafından; her türlü reklam, kampanya, indirim, hediye, çekiliş, promosyonlara ilişkin reklam, tanıtım ve bilgilendirme, ihtiyaçlarıma özel fırsatlar geliştirilmesi, benimle olan bağlantının devamının sağlanması, müşteri memnuniyeti araştırmaları, anket çalışmaları, tanıtım, kutlama, temenni, onay alma ve pazarlama çalışmaları, amaçlarıyla tarafıma kısa mesaj (SMS), görüntülü ve sesli mesaj (MMS), elektronik posta, mektup, telefon, çağrı merkezi, otomatik arama ve benzeri her türlü elektronik iletişim aracı ile Ticari Elektronik İleti gönderilmesini, benimle iletişime geçilmesini kabul ediyorum.
Furkan Ofset Matbaacılık Kutu ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. / Mersis No: 0388005861700017 Tel No: +90 224 211 04 04 E-Posta: furkan@furkanofset.com.tr Adres: Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi No.490 Osmangazi, Bursa, Türkiye

Müşteri Bilgi Güvenliği Farkındalığı


Furkan Ofset Bilgilerinizi Nasıl Korur?
Müşterilerimizin işlemlerine ilişkin gizliliğin korunması ve bilgi güvenliğinin sağlanması öncelikli prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Furkan Ofset olarak, güvenlik politikalarımızda belirtildiği üzere; Furkan Ofset, veri işleme faaliyetlerini yürütürken uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik her türlü teknik ve idari tedbiri almaktadır.

Güvenliği için aşağıdaki 6 önemli kurala dikkat ediniz.
1. Kimlik bilgilerinizin, şifrelerinizin veya diğer dizli bilgilerinizin üçüncü şahısların eline geçmiş olabileceğinden şüpheleniyorsanız destek hattı üzerinden ivedilikle bu durumu bize bildiriniz.
2. Karşı tarafın kimliğinden emin olmadığınız telefon görüşmeleri veya elektronik yazışmalarda kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız.
3. Furkan Ofset online işlemleriniz için güvenli ve güncel bir tarayıcı kullanınız. 4. Anti-virüs ve Anti-spyware programı kullanınız. Furkan Ofset online işlemleriniz için kullandığınız bilgisayarınızda güncel bir anti-virüs programı yüklü olduğundan emin olunuz. Anti virüs programları zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumaktadır.
5. Güvenlik zafiyetlerine karşı bilgisayarınızı korumak için işletim sisteminizi güncel tutmalısınız. Lütfen bu güncellenmeleri düzenli olarak yapmaya özen gösteriniz.
6. E-postaları açmadan önce güvenilirliğini kontrol ediniz. Tanımadığınız kişilerden gelen (özellikle ilişiğinde dosya bulunan) şüpheli e-postaları açmayınız. Furkan Ofset e-posta veya telefon üzerinden hiçbir koşulda müşteri parolası veya kredi kartı parola ve numarası gibi hassas bilgiler talep etmez, sormaz. Furkan Ofset’ten gelmiş gibi görünen, size kullanıcı kodu, parola, kredi kartı ya da banka kartı numarası soran ya da kişisel bilgilerinizi güncellemenizi isteyen e-postaları asla dikkate almayınız.

Furkan Ofset iletişim adresleri:
Furkan Ofset operasyonel faaliyetler için yalnızca size aşağıdaki kanallar üzerinden hizmet vermektedir.
Furkan Ofset Destek Hattı: +90 224 211 04 04
Destek Hattı Çalışma Saatleri:
Hafta İçi: 08:30-18:00
Hafta Sonu (Cumartesi): 08:30-12:30
Furkan Ofset destek e-posta adresi: furkan@furkanofset.com.tr
Furkan Ofset’in müşteri memnuniyet aramalarını gerçekleştirdiği telefon numarası: +90 224 211 04 04

Güvenliğiniz için bilmeniz gerekenler:
Furkan Ofset, Platform'a ait web yönetim arayüzü için müşteri'ye erişim sağlayacaktır.
Müşteri, parolayı gizli tutmakla, yetkisiz şahıslara ifşa etmemekle ve parolanın tahsis amacı haricinde başkaca amaçlar için kullanılmasını önlemekle yükümlüdür.
Müşteri, parolayı kaybetmesi durumunda bu durumu derhal Furkan Ofset’e bildirmelidir. Furkan Ofset söz konusu parolanın kullanımı engellemek üzere gerekli işlemleri yapacak ve bu durumdan Müşteri'yi haberdar ederek en kısa sürede yeni bir şifre verecektir. Müşteri, sistemin veya bir yönetim hesabının kanıtlanabilir bir şekilde yetkisiz olarak kötü amaçlı kullanımından veya yönetim hesabına yetkisiz erişimden kendi kusuru ölçüsünde sorumlu olacaktır.

Top